Välkommen till oss

Mäklarföretaget med personlighet

Om Mäklarbyrån

Välkommen till oss

Med över 50 yrkesverksamma år i fastighetsmäklarbranschen besitter vi ett mycket stort kunnande och älskar utmaningen att hjälpa våra kunder med deras bostadsaffärer. Vi är alla registrerade fastighetsmäklare och anslutna till Mäklarsamfundet.

Vi har en lång tradition av förmedling av bostadsrätter och som säljare är du alltid lika väl-kommen oavsett om det rör sig om exklusiva, ordinära, välskötta eller renoveringslägenheter. För våra villakunder är vår ambition att kunna erbjuda en skräddarsydd lösning för just Ert hus. Vi har ett brett kontaktnät oavsett om det rör sig om hantverkare, banker eller homestaging!

Välkommen till det lilla företaget med stor kapacitet och personligt engagemang!

Vårt team

Henrik Norberg Fastighetmäklare

Registrerad som fastighetsmäklare 1989. Gillar att göra affärer, slänga upp skivstänger i luften, resa, rock'n'roll, bourbon och öl. Bor med fru och mängder av husdjur på Fältabacken. Avskyr havtorn, kapris, koriander och ruccola.

Kontakta mig

0708-14 88 35
042-14 88 00
henrik@maklarbyran.se
Petra Lokrantz Fastighetmäklare

Jag har varit mäklare sedan 2002 och jobbar sedan hösten 2017 som mäklarassistent. Jag har mäklarlicensen kvar om du skulle vilja ha hjälp av en engagerad och erfaren mäklare! Jag älskar havet, bor nära Gröningen och spenderar gärna min fritid på sundet - ror, paddlar eller badar. Äter inte mycket kött.

Kontakta mig

0726-443637
042-14 88 00
petra@maklarbyran.se
Niklas Friberg Fastighetsmäklare

Registrerad fastighetsmäklare med flera års erfarenhet som strävar efter nöjda kunder och goda resultat. Engagemang och förtroende är ledorden i mitt arbete. Bor centralt i Helsingborg, njuter av närheten till hav och skog, tycker om att röra på mig och umgås med familj och vänner. älskar skidåkning och året-runt-bad!

Kontakta mig

0725-77 11 90
042-14 88 00
niklas@maklarbyran.se

Kontakta oss

Köp & sälja

Vi hjälper dig både med att sälja och köpa bostad - du frågar och vi svarar!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.