Main image

Mörshögsvägen 15

Mörarp

Här erbjuds något nästan helt unikt: en friköpt tomt med riktigt bra läge i utkanten av Mörarp - lantligt läge men ändå med kort gångavstånd till både ICA-butik, förskola och skola.

Här erbjuds något nästan helt unikt: en friköpt tomt med riktigt bra läge i utkanten av Mörarp - lantligt läge men ändå med kort gångavstånd till både ICA-butik, förskola och skola. Tomten är under avstyckning, men kan bebyggas utan förbehåll för annat än bygglov. Kommunalt vatten, avlopp, el och fiber finns i tomtgränsen och anslutningsavgifter ingår ej i priset. Infart sker via samfälld väg och kostnad för del i samfälligheten uppgår till 150.000 kr.

Bostadsinfo
Pris
975 000 kr
Pristyp
Eller högstbjudande
Tomtareal/mark
920 m²
Boendeform
Småhus
Ansvarig Fastighetsmäklare
Henrik Norberg
+46708148835
+46708148835

Övrigt

Vid budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljarna avgör när, hur, till vem samt till vilket pris man säljer för. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknade är mäklaren skyldig att framföra budet till säljarna som får avgöra om de vill avfärda eller anta budet.

Läs mer

Dokument och länkar

Fakta
Ref. Nr.
HN-201118
Område
Mörarp
Gatuadress
Mörshögsvägen 15
Postnummer, ort
25356 Mörarp
Boareauppgifter enligt
Lantmäteriet
VA
Kommunalt vatten året om
Kommunalt avlopp
Taxeringskod
213

Kostnader

Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration behövs ej

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.