Bärnstensgatan 22, Helsingborg

Bärnstensgatan 22 Helsingborg

Ljus och välhållen gaveltrea med stor inglasad balkong i västerläge. Planlösningen fördelas på hall med förvaring, wc/dusch/tvätt, stort vardagsrum med gavelfönster, 2 sovrum och kök med matplats. Möjlighet finns till omgående tillträde.

Bostadsinfo
Status Såld
Pris 1,350,000 SEK
Pristyp Eller högstbjudande
Månadsavgift 5525
Antal rum 3
Boarea 81.5 m²
Byggnadsår 1979
Boendeform Bostadsrätt
Ansvarig Fastighetsmäklare
Alla bilder
Rumsbeskrivning

Hall med parkettgolv och 4 garderober. WC/dusch med våtrumsmatta och våttapet. Utrustning: wc, handfat, dusch och tvättmaskin. Vardagsrum med parkettgolv, gavelfönster och utgång till balkongen. Sovrum med linoleummatta och 4 garderober. Kök med plastmatta och äldre skåpinredning. Utrustning: kyl, frys, spis, spiskåpa och diskmaskin. Sovrum med linoleummatta och 2 garderober.

Byggnad

Flerfamiljsfastighet med 8 våningar.

Övrigt

Vid budgivning Vi tillämpar öppen budgivning. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljarna avgör när, hur, till vem samt till vilket pris man säljer för. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknade är mäklaren skyldig att framföra budet till säljarna som får avgöra om de vill avfärda eller anta budet.

Dokument och länkar
Fakta
Ref. Nr. HN-230318
Boendeform Bostadsrätt
Område Ättekulla
Gatuadress Bärnstensgatan 22
Postnummer, ort 25361, Helsingborg
Lägenhetsnummber 135
Lägenhetsnummber LM 1303
Boarea (BOA) 81.5 m²
Boareauppgifter enligt Bostadsrättsföreningen
Antal rum 3
Antal sovrum 2
Andelstal 0.29522
Andelstal insats 0.29522
Andel av månadsavgift 0.29522
Överlåtelseavgift 1,313 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Pantförskrivning är inte pantsatt
Pantsättningsavgift 525 kr
Juridisk person kan accepteras Nej
Kostnader
Månadsavgift 5,525 SEK
Hushållsel 6,000 kr/år
Total Driftkostnad 6,000 kr/år
Boendekalkyl Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
Parkering
Parkeringsbeskrivning Parkering - Föreningen har 300 garage (ca 350 kr/mån) varav 32 platser hyrs ut till Brf Sköldmön och 56 utomhusparkeringar till besökande och för boende (möjlighet att köpa månadskort via Aimo park). Föreningen har dessutom 21st ladd-platser som kostar 459kr/mån plus elförbrukning.
Bostadsrätt
Namn på Brf HSB Runan
Markägare Föreningen äger marken
Byggnad
Byggnadsår 1979
Hiss finns Ja
Värme- & ventilationsanläggning Fjärrvärme och mekanisk frånluftsventilation.
Övriga utrymmen i föreningen Föreningen har 2 gästlägenheter, samlings-/festlokal, tvättstugor och grovtvättstuga.
Utförda renoveringar Planerat underhåll/reparationer - Just nu pågår ett större underhållsarbete gällande garagen (total betongrenovering, tak med solpaneler samt installation laddstolpar) dessutom renovering av gavelfasader. Läs mer under "Runskriften nr 20" på föreningens hemsida. Ett stambyte med badrumsrenovering ligger ca 7 år fram i tiden. Utfört underhåll/reparationer - Föreningen har bytt ut passagesystem samt gjort om entrépartier. För några år sedan genomfördes en stor renovering med fönsterbyte, balkongrenovering med inglasning samt fasadrenovering. Avgiftsförändring - Avgiften höjdes 2023-01-01 med 3%. I dagsläget inga beslut om ytterligare höjning. Övrigt - Besök gärna föreningens hemsida på http://runan.hsbbrfwebb.se/
TV/Internet Bredband och kabel-tv via Tele2.