Mäklarföretaget med personlighet

Välkommen till oss!

Om Mäklarbyrån

Välkommen till oss

Med över 50 yrkesverksamma år i fastighetsmäklarbranschen besitter vi ett mycket stort kunnande och älskar utmaningen att hjälpa våra kunder med deras bostadsaffärer. Vi är alla registrerade fastighetsmäklare och anslutna till Mäklarsamfundet.

Vi har en lång tradition av förmedling av bostadsrätter och som säljare är du alltid lika väl-kommen oavsett om det rör sig om exklusiva, ordinära, välskötta eller renoveringslägenheter. För våra villakunder är vår ambition att kunna erbjuda en skräddarsydd lösning för just Ert hus. Vi har ett brett kontaktnät oavsett om det rör sig om hantverkare, banker eller homestaging!

Välkommen till det lilla företaget med stor kapacitet och personligt engagemang!

Kontakta oss

info@maklarbyran.se
042-14 88 00


Apotekaregatan 5
250 09 Helsingborg

Vårt Team

Henrik Norberg

Henrik Norberg

Fastighetsmäklare

Registrerad som fastighetsmäklare 1989. Gillar att göra affärer, slänga upp skivstänger i luften, resa, rock'n'roll, mezcal, bourbon och öl. Bor med fru och mängder av husdjur på Fältabacken. Avskyr havtorn, kapris, koriander och ruccola.

Niklas Friberg

Niklas Friberg

Fastighetsmäklare

Registrerad fastighetsmäklare med flera års erfarenhet som strävar efter nöjda kunder och goda resultat. Engagemang och förtroende är ledorden i mitt arbete. Bor centralt i Helsingborg, njuter av närheten till hav och skog, tycker om att röra på mig och umgås med familj och vänner. älskar skidåkning och året-runt-bad!

Dennis Janerheim

Dennis Janerheim

Fastighetsmäklare

Registrerad fastighetsmäklare med lång erfarenhet inom försäljning och mängder av goda kundrelationer i bagaget. Bor vid havet i Gamla Lerberget med fru och tre barn, förälskat mig i Kullabygden och dess närhet till havet och dess utbud av utflyktsmål. Njuter av god mat, löpträning, tennis och innebandy på fritiden.

Villa

Köpa & Sälja

Vi hjälper dig både med att sälja och köpa bostad - du frågar och vi svarar!

Köp & sälj