Skånegatan 14C, Helsingborg

Skånegatan 14C Helsingborg

På Eneborgs kanske allra bästa lägen finns denna välplanerade och fräscha 3:a som kan stoltsera med inglasad balkong och helt fritt läge. Förutom både eftermiddags- och kvällssol kan man från balkongen även njuta av viss utsikt mot Öresund och Danmark. Planlösningen fördelas på hall med förvaring, kök med matplats, 2 sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och vardagsrum med utgång till balkongen. Föreningen har gjort stambyte och i samband med det kaklades alla badrum. 4:e våningen utan hiss ger dig den viktiga vardagsmotionen och dessutom har föreningen ett eget litet gym. En lägenhet för dig som bara vill flytta in och njuta av vårsolen på balkongen!

Bostadsinfo
Pris 1,395,000 SEK
Pristyp Eller högstbjudande
Månadsavgift 5079
Antal rum 3
Boarea 73.5 m²
Boendeform Bostadsrätt
Ansvarig Fastighetsmäklare
Alla bilder
Rumsbeskrivning

Hall med klinkergolv och klädkammare. Sovrum med kortstavig bokparkett. Vardagsrum med ekparkett och utgång till den inglasade balkongen. WC/dusch med klinkergolv och helkaklade väggar. Utrustning: wc, handfat, dusch, handduksvärmare och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Helrenoverat 2018-19 i samband med föreningens stambyte. Sovrum med kortstavig bokparkett och garderob. Kök med klinkergolv och äldre skåpsinredning. Utrustning: kyl/frys, spis med häll, spiskåpa och diskmaskin.

Byggnad

Flerfamiljsfastighet i 4 våningar.

Övrigt

Vid budgivning Vi tillämpar öppen budgivning. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljarna avgör när, hur, till vem samt till vilket pris man säljer för. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknade är mäklaren skyldig att framföra budet till säljarna som får avgöra om de vill avfärda eller anta budet.

Dokument och länkar
Fakta
Ref. Nr. HN-240308
Boendeform Bostadsrätt
Område Eneborg
Gatuadress Skånegatan 14C
Postnummer, ort 25247, Helsingborg
Lägenhetsnummber 20
Lägenhetsnummber LM 1302
Boarea (BOA) 73.5 m²
Boareauppgifter enligt Bostadsrättsföreningen
Antal rum 3
Antal sovrum 2
Antal uteplatser 1
Uteplatser Inglasad balkong i västerläge med helt fritt läge och fin utsikt.
Andelstal 0,75928
Andelstal insats 0,75928
Andel av månadsavgift 0,75928
Överlåtelseavgift 1,433 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Pantförskrivning är pantsatt
Pantsättningsavgift 573 kr
Juridisk person kan accepteras Nej
Kostnader
Månadsavgift 5,079 SEK
Hushållsel 6,000 kr/år
Total Driftkostnad 6,000 kr/år
Boendekalkyl Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
Parkering
Parkeringsbeskrivning Föreningen har 13 garage- och 40 p-platser. Separat kö till båda delarna.
Bostadsrätt
Namn på Brf HSB Malmgården
Brf bildades 1956
Markägare Föreningen äger marken
Byggnad
Hiss finns Nej
Värme- & ventilationsanläggning Fjärrvärme och självdragsventilation.
Övriga utrymmen i föreningen Föreningen har tvättstugor i varje huskropp, samlingslokal och mindre gym.
Utförda renoveringar Föreningen har hösten 2005 installerat nytt lås-, passage- och tvättbokningssystem samt porttelefoner. Balkongrenovering genomförd 2008-09. Yttermiljöerna har genomgått en rejäl uppfräschning. Föreningen har utfört stambyte inkl badrumsrenovering under 2018-19.