Grubbagatan 3D, Helsingborg

Grubbagatan 3D Helsingborg

Vill du ha ett lugnt, men ändå centralt, läge och en välskött förening med stabil ekonomi? Här är ekvationens lösning! Välhållen genomgående lägenhet med stor inglasad balkong i västerläge mot föreningens fantastiska innergård. Planlösningen fördelas på hall med klädkammare, 2 rejäla sovrum, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin, vardagsrum med utgång till balkongen och kök med matplats. Lägenheten är belägen en halv trappa upp, men med hissens hjälp slipper man nivåskillnaderna och kan även ta sig till källarplan, där föreningens parkeringshus med lediga platser nås.

Bostadsinfo
Pris 2,250,000 SEK
Pristyp Eller högstbjudande
Månadsavgift 4980
Antal rum 3
Boarea 80 m²
Byggnadsår 1969
Boendeform Bostadsrätt
Ansvarig Fastighetsmäklare
Alla bilder
Rumsbeskrivning

Hall med parkettgolv, städskåp och klädkammare. Sovrum med parkettgolv. Sovrum med parkettgolv. WC/dusch med klinkergolv (elektrisk golvvärme) och helkaklade väggar. Utrustning: wc, handfat, dusch och tvättmaskin. Badrummet nytt 2021 i samband med föreningens stambyte. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkongen. Kök med parkettgolv och ursprunglig skåpsinredning. Utrustning: kyl/frys, spis och spiskåpa. Samtliga av äldre modell.

Byggnad

Flerfamiljsfastighet

Övrigt

Vid budgivning Vi tillämpar öppen budgivning. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljarna avgör när, hur, till vem samt till vilket pris man säljer för. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknade är mäklaren skyldig att framföra budet till säljarna som får avgöra om de vill avfärda eller anta budet.

Dokument och länkar
Fakta
Ref. Nr. HN240507
Boendeform Bostadsrätt
Område Stattena
Gatuadress Grubbagatan 3D
Postnummer, ort 25465, Helsingborg
Lägenhetsnummber 11
Lägenhetsnummber LM 1002
Boarea (BOA) 80 m²
Boareauppgifter enligt Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd I källaren finns lägenhetsförråd och fräsch tvättstuga. Garaget nås genom källaren.
Antal rum 3
Antal sovrum 2
Antal uteplatser 1
Uteplatser Inglasad balkong om ca 6 kvm i västerläge.
Andelstal 2,70209
Andelstal insats 2,70209
Andel av månadsavgift 2,70209
Överlåtelseavgift 1,433 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Pantförskrivning är inte pantsatt
Pantsättningsavgift 565 kr
Juridisk person kan accepteras Nej
Kostnader
Månadsavgift 4,980 SEK
Hushållsel 6,000 kr/år
Total Driftkostnad 6,000 kr/år
Boendekalkyl Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
Parkering
Parkeringsbeskrivning Föreningen hyr ut p-platser i sitt underjordiska garage. Vanlig plats kostar 490 kr/månad, plats med laddstolpe kostar 779kr/mån + 3kr/kWh. Platser finns att hyra.
Bostadsrätt
Namn på Brf HSB Brf Gullander
Brf bildades 1971
Markägare Föreningen äger marken
Byggnad
Byggnadsår 1969
Hiss finns Ja
Värme- & ventilationsanläggning Fjärrvärme och självdragsventilation
Övriga utrymmen i föreningen Föreningen har förråd och gemensam tvättstuga i källaren. Från källaren når man också föreningens underjordiska garage.
Utförda renoveringar År 2002 byggde föreningen ut balkongerna och 2007 byttes fönstren. 2017/18 färdigställs ny utemiljö på gården och 2021 gjordes stambyte/badrumsrenoveringar.
TV/Internet TV och bredband genom Tele2.